-

Chalet.be en Trees for All: samen voor de toekomst van wintersport

Chalet.nl doet er alles aan om jouw wintersportvakantie onvergetelijk te maken. Nu én in de toekomst. We vinden het belangrijk dat ook de komende generaties van de sneeuw kunnen genieten. En voelen ons verantwoordelijk om daar een bijdrage aan te leveren. Samen met Trees for All planten we daarom jaarlijks 200 bomen in Nederland en Indonesië. Zo dragen we een boompje bij aan een gezonder klimaat, zodat de generaties na ons net zo van de bergen kunnen genieten als wij nu doen.

Het wintersportgevoel doorgeven

Wintersport is magisch. Het is een gevoel van vrijheid, avontuur, in- en ontspanning. Een gevoel dat met niks te vergelijken is. Als wintersportorganisatie - en wintersporters bovendien - koesteren we de momenten met familie en vrienden op de pistes. We weten hoe heerlijk het wintersportgevoel is en geven dat graag door. Niet alleen aan onze eigen kinderen, maar aan alle wintersportliefhebbers die nog komen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.Kinderen in de sneeuw op wintersport

Natuurherstel in de strijd tegen klimaatverandering

Trees for All is een stichting die wereldwijd bomen plant om de natuur te herstellen en de biodiversiteit te vergroten. Bomen zijn onmisbaar in de strijd tegen klimaatverandering. Door CO2 op te slaan en verkoeling te bieden, dragen ze bij aan een gezondere planeet. De projecten van Trees for All maken impact. In Indonesië hebben de herstelde bossen al gezorgd voor de terugkeer van bijzondere dieren, zoals vogels en schildpadden. En in Nederland helpen nieuw aangeplante bossen om de biodiversiteit te versterken en onze lucht schoon te houden. Het planten van bomen draagt bij aan een gezonde leefomgeving voor iedereen.

Samen maken we het verschil

Trees for All is al meer dan 25 jaar actief en heeft miljoenen bomen geplant over de hele wereld. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van hun missie. En wie zijn wintersport bij ons boekt, draagt indirect ook bij aan dit mooie initiatief. Want, hoewel wij standaard minimaal 200 bomen per jaar planten, geeft het toch een goed gevoel om te weten dat jouw vakantie ook bijdraagt. Boek je je vakantie bij ons, weet dan, dat je samen met ons een verschil maakt voor de toekomst!