-

Dit zijn de 10 populairste accommodaties in 25 jaar Chalet.nl

Het is feest bij Chalet.nl. We vieren namelijk ons 25-jarig jubileum. En wat een reis is het geweest! Al een kwart eeuw lang helpen we jullie met het vinden van de perfecte wintersportaccommodaties. Ter ere van deze mijlpaal nemen we jullie mee op een trip down memory lane met de 10 meest geboekte accommodaties van de afgelopen 25 jaar.

Deze toppers zijn door de jaren heen steevast favoriet gebleken bij onze gasten. Misschien zit er iets bij voor je volgende wintersportvakantie?

1. Appartement Wildbachhof – Zell am See, Oostenrijk

Appartement Wildbachhof – Zell am See, Oostenrijk

We trappen af in het prachtige Zell am See, waar Appartement Wildbachhof door de jaren heen een absolute topper is gebleken. Met z’n ligging aan de blauwe piste Zeller Skiweg en op loopafstand van de Schmittenhöhebahn en de TrassXpress, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit appartement zo geliefd is. In een mum van tijd sta je op 2000 meter hoogte. Tip: boek nu de kerstweek 2024 of voorjaarsvakantie 2025 en ontvang 10% korting* op het 8-persoons, het 8-10-persoons of het 10-11-persoons appartement!

Meer weten? Bekijk Appartement Wildbachhof

*Let op: de korting geldt zolang de voorraad strekt en is onder voorbehoud van wijzigingen - bekijk de prijstabel op de accommodatiepagina om te zien of de korting nog actueel is.

2. Chalets Le Hameau des Marmottes – Les Menuires, Frankrijk

Chalets Le Hameau des Marmottes – Les Menuires, Frankrijk

In het gezellige Les Menuires vind je chaletpark Le Hameau des Marmottes. Je vindt er pareltjes van chalets, die keer op keer gasten weten te betoveren. De sfeervolle chalets met veel hout, bieden een mooie combinatie van comfort en Franse charme. De chalets zijn omringd door twee blauwe pistes en dus kun je zó de piste op om het enorme skigebied Les Trois Vallées te verkennen.

Meer weten? Bekijk Chalet Le Hameau des Marmottes

3. Montagnettes Hameau de la Sapinière – Les Menuires, Frankrijk

Montagnettes Hameau de la Sapinière – Les Menuires, Frankrijk

Nog zo’n topper in Les Menuires is Montagnettes Hameau de la Sapinière. Het perfecte toevluchtsoord voor wie van luxe én gezelligheid houdt. De ligging is ideaal, direct aan een groene piste en met snelle toegang tot het centrum van Les Menuires. Voor de ultieme ontspanning kun je gebruikmaken van de luxe spa met sauna en whirlpool. En vergeet niet om 's ochtends je verse broodjes te bestellen via de receptie.

Meer weten? Bekijk Montagnettes Hameau de la Sapinière

4. Les Balcons de Val Cenis Village – Val Cenis, Frankrijk

Les Balcons de Val Cenis Village – Val Cenis, Frankrijk

Dit sfeervolle ‘dorpje’ van chalets ligt aan een groene piste en is ideaal voor gezinnen met kinderen en beginners. Les Balcons de Val Cenis Village biedt toegang tot het gehele skigebied van Val Cenis, met 125 km aan pistes. Eind van de skidag moe en verkleumd? In het naastgelegen Platinium kun je aan aantal dagen in de week gratis gebruik maken van het uitgebreide wellnesscentrum.

Meer weten? Bekijk Les Balcons de Val Cenis Village

5. Chalet de Bellecôte – Vallandry, Frankrijk

Chalet de Bellecôte – Vallandry, Frankrijk

In het hart van Paradiski, vlak bij het gezellige Vallandry, liggen de Chalets de Bellecôte. Sfeervolle chalets op een autovrij park die door de jaren heen menig hart veroverd hebben. En met reden! De verschillende chalets hebben een warme inrichting en schitterend uitzicht over de Tarentaise-vallei. Als je geluk hebt, vang je zelfs een glimp op van de Mont Blanc!

Meer weten? Bekijk Chalet de Bellecôte

6. Appartement Du Soleil – Les Menuires, Frankrijk

Appartement Du Soleil – Les Menuires, Frankrijk

Hoog in de wijk Reberty 2000 ligt Chalet Du Soleil, een van onze populairste accommodaties. De gezellige appartementen in Savoyaardse stijl zijn ideaal voor families en groepen. Vanaf je voordeur stap je zo op de piste, met directe toegang tot het beginnersgebied en de skischool. Na een dag vol sneeuwpret kun je ontspannen bij de open haard of genieten van een fondue-avond.

Meer weten? Bekijk Chalet-appartement Du Soleil

7. Appartement Chalet des Neiges - Plein Sud – Val Thorens, Frankrijk

Appartement Chalet des Neiges - Plein Sud – Val Thorens, Frankrijk

Met zijn toplocatie aan de blauwe Plein Sud-piste, biedt Chalet des Neiges in Val Thorens comfortabele en ruime appartementen met luxe faciliteiten. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en de meeste appartementen hebben een sfeervolle open haard. Dit appartement is de perfecte uitvalsbasis om Val Thorens, met zijn levendige après-ski-scene, te verkennen.

Meer weten? Bekijk Chalet des Neiges - Plein Sud

8. Chalets Le Clos du Pré – Oz-en-Oisans, Frankrijk

Chalets Le Clos du Pré – Oz-en-Oisans, Frankrijk

Chalet Le Clos du Pré ligt aan de rand van het charmante dorpje Oz-en-Oisans, in het Alpe d'Huez skigebied. De 33 vrijstaande chalets bieden een spectaculair uitzicht op het Massif de Belledonne. Met twee nabijgelegen gondels ben je in no-time op de pistes, en de chalets zelf bieden alle comfort die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Dit autovrije park is perfect voor gezinnen, maar ook voor wintersporters die op zoek zijn naar rust en natuur.

Meer weten? Bekijk Chalet Le Clos du Pré

9. Appartement Edelweiss am See – Zell am See, Oostenrijk

Appartement Edelweiss am See – Zell am See, Oostenrijk

Terug naar Oostenrijk voor een van onze all-time favorieten: Edelweiss am See. Een heel betaalbare uitvalsbasis voor je wintersport in Zell am See-Kaprun. Gelegen aan de rustige zuidoever van de Zeller See, biedt Edelweiss am See altijd een waanzinnig uitzicht op het meer. Met de AreitXpress op slechts enkele (gratis) skibusminuten afstand, sta je snel op de top van de Schmittenhöhe. Na een dag skiën is het heerlijk chillen in de sauna van het chalet, of maak een mooie wandeling langs het meer.

Meer weten? Bekijk Chalet Edelweiss am See

10. Appartement Dorferhaus – Königsleiten, Oostenrijk

Appartement Dorferhaus – Königsleiten, Oostenrijk

We sluiten af met Appartement Dorferhaus in het schilderachtige Königsleiten. Een droom voor elke wintersporter. Gelegen in het gezellige centrum en tegenover de sleeplift, waarmee je een directe verbinding hebt met het waanzinnige skigebied van de Zillertal Arena. Begin je dag met verse broodjes, pak de mooiste pistes én een lekker zonnetje mee en sluit de dag af in een van de gezellige restaurants of cafés. Genieten!

Meer weten? Bekijk Chalet-appartement Dorferhaus